fredag den 29. august 2008

Træning i kbh

Efter 3 fantastiske træningsdage i Kbh er vi hjemme igen. Vi fik set de nye træningslokaler i kødbyen, som åbner dørene for træning d. 15 september.
Træningen de tre dage så således ud:

Tirsdag d. 26/8
Vi startede med en times Crossfit fra 18-19, hvor vi fik vores første udfordring af københavnerene nemlig en 300 workout. Træningen var intens og alle kæmpede for at nå målet på 300 gentagelser.
Efter en times hård Crossfit begynde Weng Chun træningen, her var der fokus på lau (flow) i sparring og i Chi sao.

Onsdag d. 27/8
Dagen startede ud kl:9 med en Fight Gone Bad (Crossfit workout) og fra kl: 10 trænede vi weng Chun med Sifu Henrik og Sisuk Morten, hvor der var fokus på strategierne i sparring og i chi sao.
Til aftenes Crossfit time fik Rune og jeg fornøjelsen af at starte træningen ud med en god gang opvarmning og Sifu Henrik forsatte med endnu en Fight Gone Bad.
Aftens Weng Chun træning stod på Athletic Sparring med Morten Sværke og Jimmi, hvor fokus lå på Weng Chun clinch og forskellige forsvar og nedtagninger. Træningen var intens og alle fik virkelig gået til den og øvet forskellige kast og nedtagninger.

Torsdag d.28/8
Dagen startede igen ud kl:9 denne gang med Weng Chun træning fra heaven afstanden. Sifu Affe fik sparret med os alle og gav os pointers til forbedringer.
Fra 17-18 stod den igen på Crossfit og en time senere stod den på to timers Weng Chun træning med Sisuk Søren. Her var der fokus på struktur fra Dai Fa Kuen formen og forskellige chi sao applikationer, kast og nedtagninger.
Træningen var fantatisk i de tre dage vi var i Kbh og vi siger alle tak for den fantastiske træning og hjælp fra alle trænerene og elverne i klubben.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Som altid var det en fantastisk oplevelse at tage til KBH og træne i flere dage. Ses snart igen.