tirsdag den 2. december 2008

Billeder fra indvielsen af de nye lokaler i Weng Chun kbh

Fredagen startede med at Sigung Andreas Hoffmann skulle indvie de nye Weng Chun lokaler i Butcherslab i KBH samt lave et lille seminar på to timer.

I Weng Chun Kung Fu betyder det meget at indvie et trænings sted rigtigt. Her gælder de samme regler som indenfor alt kinesisk indretning, nemlig at stedet skal renses og at der skal tilføres ny og bedre energi til stedet, så det kan vokse sig større samme med eleverne og lærerne.
Derfor skulle der udføres en speciel ceremoni for at indvie de nye lokaler.


Efter første del af ceremonien var det Maria fra Tysklands tid til at skære de gamle bånd over i lokalet,ved at udføre vores knivform.

Herefter fortalte Sigung Hoffmann om hvordan alle eleverne der var mødt op kunne være med til at rense stedet gennem vores tanker og handlinger.

Vi blev herefter allesammen guidet gennem en meditation for at rense vores tanker, så vi kunne sende gode tanker og ønsker til det nye sted.

Efter de forskellige ceremonier var overstået, var det tid til at træne i det nye sted. Sigung Hoffmann satte alle til at lave øvelser i Chi Sao med fokus på forskellige låse.

Det var en super hyggelig dag i Butcherslab, med en masse gode oplevelser og super god træning

Ingen kommentarer: