fredag den 5. december 2008

Første Weng Chun seminar i Sverige nogensinde d.22-23/11/08

Den 22 og 23/11 tog Sigung Andreas Hoffmann og en del af Weng Chun Danmark til Malmø, for at give et seminar i den svenske Wing Tsun skole.

Skolen i Malmø

Sigung Andreas Hoffmann og Sebastian

Sifu Henrik

Sigung Hoffmann startede seminaret med at fortælle historien bag Weng Chun Kung Fu og om Weng Chuns rejse fra Kina til Europa.


Der blev fortalt om ligheder og forskelle mellem Weng Chun og Wing Tsun og hvorfor de to stilarter staves forskelligt.


Herefter blev det tid til at gennemgå elementer fra Weng Chuns Chi Sao, så deltagerne bedre kunne afprøve de forskellige ting med en partner. Der blev lagt vægt på hvordan Weng Chun Chi Sao adskiller sig fra WTs Chi Sao og hvordan måde at bevæge sig på er anderledes.Weng Chun benytter forskellige låse og fikserings teknikker fra Chi Sao. For de mere rutinerede var der mere fri Chi Sao sparring.

Hoffmann viser teknikken Sije Maria og Sigung Hoffmann


Sije Maria viser Chi Sao applikation


Sisuk Morten "pølsefinger" Larsen og Sisuk Jonas fra Malmø øver Kam Na


Craig og Anna fra England laver låse

Som altid, når danskerne er med skal der være lidt sjov og spas også.

Utroligt hvad Kung Fu kan gøre for højden;-)

Den sidste dag blev der fokuseret på Weng Chun formen Sap Yat Kuen og hvordan vi arbejder med begrebet "rum" i Weng Chun. Her fik deltagerne mulighed for blive introduceret til de Chan Buddhiske tanker i Weng Chun og hvordan disse kommer til udtryk gennem det vi laver.

Sigung Hofmann og eleverne øver formen Sap Yat Kuen

Det var en helt fantastisk oplevelse, at være med til det første Weng Chun seminar i Sverige. Tak til alle der deltog og gjorde det til en speciel weekend.

Ingen kommentarer: